10 sfaturi sau motive pentru care ar trebui sa cumparati incaltaminte din piele naturala

Iată 10 motive pentru care ar trebui să te îndrepți către încălțăminte piele naturala

1. Pielea naturală rezistă mai mult timp

Principalul beneficiu este că acest material este mult mai rezistent decât oricare altul folosit la confecționarea pantofilor. Dacă știți să aveți grijă corespunzător de o pereche de pantofi din piele, atunci puteți să vă bucurați de aceștia timp de foarte mulți ani, chiar și un deceniu! 🙂

2. Vi se vor potrivi veșnic perfect

Un pantof din imitație de piele este posibil să nu fie întotdeauna confortabil de purtat, iar cu timpul există riscul ca materialul să se lase foarte mult și să aibă un aspect șleampăt. Pielea naturală se va potrivi perfect mereu, iar forma pantofului nu se va deforma niciodată, așa că ar fi bine să aveți acest aspect în vedere data viitoare când vă veți alege încălțămintea.

3. Se repară mult mai ușor

Zgârieturile și descusutul se repară mult mai ușor la pantofii din piele naturală, comparativ cu cei confecționați din piele sintetică. Mai mult, uneori pare că pantofarii nici nu vor să se implice prea mult în repararea unor pantofi care nu sunt din piele 100% naturală pentru că nu se merită și nici nu dă bine. Pielea naturală se poate repara cu ușurință și rămâne ca nouă.

4. Picioarele transpiră mai puțin

Transpirația picioarelor reprezintă un factor foarte important, demn de luat în considerare atunci când nu sunteți deciși dacă să vă achiziționați o pereche de pantofi din piele naturală sau imitație de piele. Cei din urmă nu ajută atât de mult picioarele în acest aspect, pentru că vă vor face picioarele să transpire mai mult, favorizând mirosul neplăcut.

5. Probabilități reduse de a fi alergic

Sunt foarte multe persoane care nu pot purta încălțăminte din piele sintetică pentru că suferă de alergie la acest material. Pielea naturală este cea mai bună metodă pentru evitarea acestui tip de alergie.

6. Imitația de piele nu este întotdeauna opțiunea cea mai sigură

Foarte mulți apărători ai animalelor nu sprijină utilizarea pielii naturale în confecționarea hainelor sau a încălțărilor pentru că sunt de părere că acest lucru este rău. Dar pantofii din piele sintetică pot avea în „compoziție” porțiuni de materiale toxice și dăunătoare nu doar pentru mediul înconjurător, ci și pentru pielea dumneavoastră!

7. Poate ajuta în problema cu monturile

Dacă aveați impresia că monturile nu au de a face cu materialul încălțărilor, mai multe studii au scos la iveală faptul că pantofii din piele naturală pot ajuta picioarele care suferă de această afecțiune.

8. Pantofii din piele naturală sunt o investiție bună

Știți deja care sunt beneficiile achiziționării încălțărilor din piele naturală, dar au și un mic dezavantaj. Sunt mult mai scumpe! Dar categoric acest lucru se transformă într-un beneficiu, având în vedere faptul că veți plăti un pic mai mult, dar vă veți putea bucura de acei pantofi pentru mult timp, vor fi mereu frumoși și mereu de cea mai bună calitate!

9. Pielea naturala ramane mereu la moda

Pielea naturala nu se demodeaza niciodata, chiar daca e piele intorasa, box, lac, sau colorata. Incaltamintea din piele naturala poata sa fie la un moment dat lasata la o parte datorita modelului si croielii, care pare sa se fi demodat, dar nu va temeti, chiar daca sta cativa ani pe banca de rezerve, ea va reveni cu siguranta in preferinte. Orice model ar fi incaltamintea din piele revine la moda periodic.

10. Cumparati incaltaminte din piele de la producatorii romani

Chiar daca acest ultim paragraf este poate mai mult decat un motiv si pare mai mult un sfat, este important din prisma calitatii si pretului incaltamintei din piele naturala. Producatorul roman de incaltaminte din piele naturala are deja o traditie destul de mare in aceasta bransa, incaltamintea romaneasca fiind recunoscuta ca fiind una din cele mai de calitate si mai ieftine de pe piata europeana sau chiar mondiala. Este bine cunoscut ca anumiti producatori romani fabrica incaltaminte pentru marile lanturi de magazine specializate tocmai din acest motiv, traditie, calitate, pret accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

De vanzare
Site-ul incaltaminte-online.ro este de vanzare. Forma actuala este doar o idee. La cererea dvs putem crea orice tip de site web (prezentare, magazin online,etc.). Completati cu adresa dvs. de email si va vom contacta.
De vanzare
Site-ul incaltaminte-online.ro este de vanzare. Forma actuala este doar o idee. La cererea dvs putem crea orice tip de site web (prezentare, magazin online,etc.). Completati cu adresa dvs. de email si va vom contacta.